Компанія ROYAL HOUSE стала тріумфатором IBUILD 2023

11 грудня Конфедерація будівельників України відзначила премією UKRANIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2023 кращих представників будівельної галузі.

Цьогоріч Royal House отримав перемогу в номінаціях: «Девелопер року 2023» та «Відкриття року 2023» з новим проектом житлового комплексу Park Royal у місті Буча.

«Визнання девелопера та проєктів на професійні премії IBUILD Конфедерації будівельників України, вкотре доводить професійність команди. Однак цьогорічна премія IBUILD 2023 особлива для нас, адже ми отримали одразу дві номінації: перша –  «Девелопер року 2023». Royal House – перший, хто відновив будівництво після повномасштабного вторгнення у 2022 році й протягом 2022 та 2023 років – ми збудували та ввели в експлуатацію 2 будинки і 2 черги підземного паркінгу в ЖК «Нова Англія». Попри війну для Royal House 2023 рік став роком розвитку, натхненням стала підтримка команди, яка готова працювати і ставати опорою один для одного.  Під час блекаутів, компанія продовжувала будувати, адже розуміє відповідальність перед інвесторами та клієнтами, які чекають на свої квартири. Серед них багато тих, які втратили житло через війну і дуже чекають на нову домівку у «Новій Англії», тому ми не мали право зупиняти будівництво.

Друга наша номінація – «Відкриття року 2023» з новим проєктом житлового комплексу Park Royal у м. Буча.  Royal House зміцнює свої позиції на ринку та вперше виходить із будівельним проєктом за межі столиці. 

Номінація «Відкриття року  2023» підкреслює особливість нашого нового житлового комплексу «Park Royal». Це буде справжня архітектурна перлина у Київській області», зазначив Олексій Білоконь, комерційний директор Royal House.

Довідка. Park Royal – це сучасний житловий комплекс у м. Буча площею 25 Га, де буде збудовано 23 будинки перемінної поверховості. Поруч з комплексом розташовані парки Бучі та Ворзеля, зручна транспортна розв’язка та зупинка громадського транспорту. Park Royal –  простір в центрі якого знаходиться людина у єднанні з природою. Центральна променада комплексу є головною його артерією і центром тяжіння для майбутніх резидентів, тут буде все необхідне для комфорту в пішій доступності. На території заплановано: дитячий простір для розвитку та ігор kids word площею майже 6000м2, дитячий садок і школа, амфітеатр, оранжерея та власна рекреаційно-паркова зона в 4 Га.

Також спроектовано сучасні укриття цивільного захисту населення. Невдовзі девелопер оголосить про старт продажів.

Компанія ROYAL HOUSE стала тріумфатором IBUILD 2023

Останні події

Новини
Відео