Плідний і насичений ювілейний 2021

Говорити про висновки завжди приємно, особливо коли минулий рік був насиченим та плідним.

Готові ділитися з вами своїми успіхами та досягненнями, а також – планами на майбутнє.

2021 став для ЖК “Нова Англія” ювілейним – ми відсвяткували 5 років з того дня, коли казковий світ аристократичної Англії став трішечки ближчим до сучасної столиці України. За 5 років ми пройшли половину запланованого шляху до реалізації масштабного проекту під назвою Місто у місті “Нова Англія”.

На сьогоднішній день 7 з 14 будинків введено в експлуатацію, більше 300 задоволених інвесторів отримали ключі від своєї квартири. А ми, в свою чергу, – величезну мотивацію рухатись вперед та удосконалюватися у створенні якісно нового простору для комфортного життя. Адже ми завжди чуємо своїх резидентів та не лишаємо без уваги їх побажання та зауваження.

Рік, що минає, ознаменувався для нас стартом продажів трьох будинків: Лінкольн, Віндзор та Ноттінгем. Ми відкрили 13-метрову арт-інсталяцію Біг-Бену та алею фонтанів. Порадували наших маленьких резидентів відкриттям двох великих дитячих майданчиків.

Визнання нашого житлового комплексу як “Найкомфортнішого простору для життя” в рамках Премії IBuild 2021 – це ще одна мотивація для нас створювати простори, де мешканці будуть відчувати себе у безпеці, комфортно та щасливо.

В планах у нас ще багато цікавого, адже ми намагаємося зробити все аби 9 га території містечка дозволили кожному нашому резиденту знайти заняття до самку.

Адже в новому 2022 році заплановано старт продажів останнього дому в ЖК “Нова Англія” – “Престон”, відкриття спортивного двору для резидентів з біговою доріжкою, багатофункціональним спортивним полем, професійними тренажерами та зоною для занять йогою. В планах також відкриття нового free child простору: поки дітлахи грають на дитячих майданчиках, дорослі можуть відпочити або попрацювати на свіжому повітрі free child простору, де буде зона вільного Wi-Fi, зручні столи та комфортні лави, заспокійлива територія з фонтаном для релаксу.

Також раді поділитися неймовірною новиною – Royal House планує запуск нового великого ЖК.

Важливо також згадати рік, що минає, подіями із Європи. Адже стінові модулі тм Royal House також поставляються у Європу, а саме – у Словаччину. Там в серпні 2021 відбулося урочисте відкриття 3-го соціально-житлового проекту, побудованого з готових стінових модулів компанії Royal House. У Європі модульне будівництво доволі розповсюджене при будівництві та має високу ефективність та затребуваність. І ми раді, що саме українська технологія Royal House використовується для будівництва жилих та соціальних об’єктів в Європі.

Плідний і насичений ювілейний 2021

Останні події

Новини
Відео