Royal House представив унікальну технологію швидкого будівництва приватних будинків за 14 днів

Чи можливо збудувати приватний будинок до 70 кв.м за 14 днів починаючи – від нульового етапу – до повного оздоблення і омеблювання та заселення? З девелопером Royal House – це можливо! Більше того вартість такого готового будинку з ремонтом є нижчою, ніж квартира у новобудові в Києві.

Технологія будівництва від девелопера Royal House дозволяє збудувати будинок безпосередньо на ділянці усього за 14 днів.

Важливо зазначити, що будинок будується зі стінових модулів Royal House. Унікальність технології будівництва в тому, що самі стінові модулі виготовляються на власному заводі у Київській області, доставляються на будівництво й збираються безпосередньо на майданчику.

Переваги технології швидкої технології будівництва за 14 днів:

  • Швидкість. Адже за 14 днів – будинок готовий з ремонтом та повним омеблюванням згідно з дизайн проектом.

Стінові модулі прибувають на будмайданчик зі встановленими пластиковими вікнами, вхідними дверями, влаштованими відводами під розетки і вимикачі, на внутрішніх стінах влаштовано чорнове оздобленням, тобто стіни готові для проведення чистових ремонтних робіт.

  • Якість. Стінові модулі з енергоефективною системою утеплення – є запатентованою технологією компанії Royal House, яка стала першим українським девелопером, що отримав Сертифікат СЄ, що підтверджує відповідність характеристик і складу стінового модуля ТМ Royal House стандартам і законодавчим документам Європейського Союзу.

У 2012 році компанія інвестувала у будівництво власного заводу в Київській області. Наразі потужність заводу складає 140 000 м2 житла на рік.

Стінові модулі складаються із: Несучої залізобетонної стінової плити, Системи утеплення та фасадної обробки. Стінові модулів доставляються на майданчик зі встановленими вікнами, вхідними дверями, чорновим оздобленням стін зсередини та виводами під розетки та вимикачі.

Завдяки енергоефективній системі утеплення – будинки, що будуються зі стінових модулів Royal  House є дуже теплими. Тобто будинки є такими собі будинками-термосами, які утримують тепло всередині. Щоб обігрівати такий будинок узимку – потрібно на 20-25% менше витрат на його опалення . 

  • Ціна. Технологія будівництва дозволяє зводити швидко будинок і за ціною, яка є навіть нижчою за квартиру в новобудові у Києві. Погодьтеся, мати приватний будинок за ціною квартири – це досить вигідно.
  • Варіативність – можливість обирати планування, зовнішнє декорування та можливість ремонту зі своїми уподобаннями.

В умовах повномасштабної війни в Україні і великої потреби українців, що втратили житло – у новому житлі – технологія Royal House будівництва приватних будинків – може стати ідеальним варіантом для швидкого вирішення існуючої потреби. Наразі єдиним виходом є тимчасові модульні будинки, які після певного періоду експлуатації підлягають демонтажу.

Будинки від Royal House, на відміну від модульних будинків – це постійне житло, що збудоване на фундаменті, утеплені стіни дозволяють значно економити на обігріві, зручне панування, можливість різного планування в залежності від потреб родини.

Швидке та якісне житло в Україні – це Royal House.

Дивитись відеозвіт

Royal House представив унікальну технологію швидкого будівництва приватних будинків за 14 днів

Останні події

Новини
Відео